MAZE DESIGN STUDIO предлага широк диапазон от услуги за успешното представяне на Вашия продукт.

Осигуряваме затворен цикъл на производство:
  - Идейно проектиране и визуализация.
  - Дизайн и разработка по изискванията на клиента.
  - Технологично решение и производство спрямо индивидуалните изисквания на клиента.

Технологиите които използваме са:
СИТОПЕЧАТ - БРОДЕРИИ - ТРАНСФЕРЕН ПЕЧАТ - СУБЛИМАЦИОНЕН ПЕЧАТ - ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ - ПОДЛЕПВАНЕ НА ШЕВОВЕ И ДЕТАЙЛИ - ЛАЗЕРНО ИЗРЯЗВАНЕ НА ДЕТАЙЛИ - ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

1 БРОДЕРИИ

Изработва се бродировъчна програма по предварително зададен графичен проект или снимка. Програмата се съобразява с вида на материята и вида на конеца. Избира се и вид на самия бод при бродирането.

Изработват се различни видове бродерии:

  •   Бродерия директно върху конкретен материал ( текстил, трико, плетиво, кожа и др. ) 
  •   Лазерна апликация и бродерия ( Изрязват се елементи, букви, които се прикачват чрез бродерия към основния плат. )
  •   Бродерия на емблеми

                   

2 СУБЛИМАЦИИ

Сублимационният печат представлява гъвкав и ефективен метод за производство, с неограничени цветови вариации, с индивидуален дизайн , без ограничение в количеството. Характерна особеност е устойчивоста му на атмосферни влияния и износване.
Процесът сублимация, приложен за отпечатване на изображения върху готови изделия означава преход на мастилата от твърдо вещество в газообразно под въздействие на висока температура, с резултат пренасяне на изображението върху изделието. Изделието трябва да е изготовено от полиестер или да има специално покритие. При нагряване примерно до 162С молекулите на полиестера се "отварят" и сублимационните мастила, които в това време се намират в газообразно състояние могат да проникнат в полиестера. След прекратяване на въздействието на високата температура, молекулите на полиестера се "затварят", и така изображението остава на полиестера.

Сублимационния печат има широко приложение:

  • Аксесоари за текстил Изработват се сублимирани етикети, ластици, апликации и др. довършителни елементи. 
  • Мода - fashion,casual & street Изработват се мъжки и дамски тениски, блузки, туники, потници, рокли, поли, къси и дълги панталони, клинове, бермуди, бордшорти, бельо, бански костюми, ризи, суитчъри, шалове и воали, шапки. 
  • Спортна екипировка Изработват се мъжки, дамски и детски спортни екипи и комплекти за почти всички видове спорт – бягане, плуване, гребане, баскетбол, волейбол, тенис, колоездене, фитнес, лека атлетика. Артикули - тениски, шорти, анцузи, трика, бански и др. За фенове - шалове, кърпи, знамена и други. 
  • Реклама и Промоции, Знамена, Банери и Транспаранти Изработват се престилки,текстилни торби, тениски, потници, хавлиени кърпи, кърпи за глава, знамена, банери ,суитчъри, шалове и воали, шапки,покривки за маса, 
  • Интериорни Решения Изработват се дамаски,тапицерия,картини,пердета,завеси,покривки за маса,калъфи за столове,шалтета,декоративни възглавници, хавлии за кухня и баня, тенти,сенници,чадъри,завеси за баня,барбарони и др.

               

3 ТРАНСФЕРИ

...

               

4 КОПЧЕТА И ЦИПОВЕ

...

           

5 ЕТИКЕТИ

...