ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

за ползване на интернет магазин www.MAZESTYLE.com

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма MAZE EXTREME Ltd., със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, бул. “Цариградско шосе” № 51, запазена в патентното ведомство на Република България с рег.№ 54443, като собственик на сайта, предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез интернет магазина www.mazestyle.com. Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина.

1. Регистрация

Разглеждането на сайта не изисква регистрация. Регистрацията е задължителна само за пазаруване чрез онлайн магазина и ползване на определени услуги и информация. Ползвателят е длъжен да попълни регистрационна форма, в която посочва коректни данни, необходими за доставка и кореспонденция, както и телефонен номер и e-mail адрес. Данните за издаване на фактура са задължителни само за корпуративни клиенти, които желаят да им бъде издадена такава.

2. Съгласие

С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва воляизявление, с което декларира, че е запознат и приема, настоящите Общи условия.

3. Условия и начини на плащане

Обявените цени на стоките в www.MAZESTYLE.com. са с включен ДДС. Продажбата се извършва с фактура или с касов бон.

   - Фактура се издава само ако клиента е попълнил цялата информация в полето, данни за фактура.

   - При всички други случай стоката е придружена със стокова разписка. Ако клиента пожелае покупката може да бъде фактурирана в последствие, при предоставяне на нужните данни, но не по-късно от 1 седмица от датата на касовата бележка.

      Наложен платеж (по подразбиране)

      При плащане с „наложен платеж” клиентът заплаща дължимата сума на куриера при доставка на стоката.

      Плащане по сметка (по избор)

      Клиента може да избере плащане по сметка. В този случай той трябва да заплати предварително дължимата сума по издадена проформа фактура.Сроковете за доставка на поръчката започват да текът след потвърждение на плащането

4. Доставка на стока

Клиентът получава стоката от служител на куриерската компания, с която MAZE extreme има сключен договор. При доставка на стоката клиентът подписва приемо-предавателен протокол, удостоверяващ получаването на стоката. И заплаща дължимата сума

5. Връщане на стока

Клиентите на интернет магазина www.MAZESTYLE.com. имат право да върнат закупена стока в срок от три работни дни от получаването на стоката в следните случаи: 

   1. При установяване на дефект, клиентът има право да върне закупения продукт, като предварително уведоми по телефона наш служител и го изпрати обратно на адреса от който е получен 

   2. Клиента трябва да получи потвърждение по телефон за уважаване на гаранцията, след което закупеният от него продукт ще бъде заменен.

       (При липса на същият артикул, ще бъде договорена подмяна с друг на същата стойност и изпратен отново до адреса на клиента за сметка на MAZE.)

   3. Смяна на размера на даден продукт става за сметка на клиента. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Съгласен съм с Общите условия и Политиката за поверителност