Сублимационен печат

Сублимационният печат представлява гъвкав и ефективен метод за производство, с неограничени цветови вариации, с индивидуален дизайн , без ограничение в количеството. Характерна особеност е устойчивоста му на атмосферни влияния и износване.

Процесът сублимация, приложен за отпечатване на изображения върху готови изделия означава преход на мастилата от твърдо вещество в газообразно под въздействие на висока температура, с резултат пренасяне на изображението върху изделието. Изделието трябва да е изготовено от полиестер или да има специално покритие. При нагряване примерно до 162С молекулите на полиестера се "отварят" и сублимационните мастила, които в това време се намират в газообразно състояние могат да проникнат в полиестера. След прекратяване на въздействието на високата температура, молекулите на полиестера се "затварят", и така изображението остава на полиестера.

Сублимационния печат има широко приложение:

Аксесоари за текстил Изработват се сублимирани етикети, ластици, апликации и др. довършителни елементи. 

Мода - fashion,casual & street Изработват се мъжки и дамски тениски, блузки, туники, потници, рокли, поли, къси и дълги панталони, клинове, бермуди, бордшорти, бельо, бански костюми, ризи, суитчъри, шалове и воали, шапки. 

Спортна екипировка Изработват се мъжки, дамски и детски спортни екипи и комплекти за почти всички видове спорт – бягане, плуване, гребане, баскетбол, волейбол, тенис, колоездене, фитнес, лека атлетика. Артикули - тениски, шорти, анцузи, трика, бански и др. За фенове - шалове, кърпи, знамена и други. 

Реклама и Промоции, Знамена, Банери и Транспаранти Изработват се престилки,текстилни торби, тениски, потници, хавлиени кърпи, кърпи за глава, знамена, банери ,суитчъри, шалове и воали, шапки,покривки за маса, 

Интериорни Решения Изработват се дамаски,тапицерия,картини,пердета,завеси,покривки за маса,калъфи за столове,шалтета,декоративни възглавници, хавлии за кухня и баня, тенти,сенници,чадъри,завеси за баня,барбарони и др.

https://mazestyle.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e81c16fc2389.jpg
https://mazestyle.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e81c82dbbe40.jpg
https://mazestyle.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e81c909dd57a.jpg
https://mazestyle.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e81cb66d1d2b.jpg
Product added to wishlist
Product added to compare.

Съгласен съм с Общите условия и Политиката за поверителност